Aanmelden op de Dongeschool

Beste (toekomstige) ouders,

Goed nieuws: het ziet er naar uit dat we de komende periodes niet hoeven te loten! Nieuwe aanmeldingen van kinderen die de komende tijd 4 worden zijn welkom! Wilt u aanwezig zijn op één van de informatieochtenden dan kunt u een mailtje sturen naar m.maassen@dongeschool.nl 

Ben je op zoek naar een plekje voor je kind dan ben je op de Dongeschool van harte welkom!
Aanmelden

Voor informatie over het aanmelden van een kind dat woonachtig is in ons postcodegebied maar nog geen vier jaar is kijk je het beste op aanmeldprocedure Amsterdam.

 

Zij-instromers

Neem voor zij-instromers (alle leerlingen ouder dan vier jaar) contact op met de administratie. Telefonisch kan vaak al duidelijk worden gemaakt of plaatsing mogelijk is. Tevens kan dan eventueel een afspraak worden gemaakt voor een vervolg gesprek danwel kennismaking. 

 

Informatieochtenden 2019-2020

  • woensdag 27 november
  • woensdag 12 februari
  • woensdag 11 maart
  • GEANNULEERD: woensdag 22 april

    NB. De Dongeschool is tot en met 10 mei gesloten ivm de uitbreiding van maatregelen ter verkoming van verdere verspreiding van het Corona COVID-19 virus. Wanneer zeker is dat 11 mei de school daadwerkelijk weer haar deuren mag openen zal er een nieuwe datum geprikt worden voor een informatie-ochtend. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

van 9.00u to 10.00u.

Voor de data en het aanmelden klik hier.