Informatieochtenden

Informatieochtenden 2019-2020

  • woensdag 12 februari
  • woensdag 11 maart
  • GEANNULEERD woensdag 22 april

van 9.00u to 10.00u.

NB. De Dongeschool is tot en met 10 mei gesloten ivm de uitbreiding van maatregelen ter verkoming van verdere verspreiding van het Corona COVID-19 virus. Wanneer zeker is dat 11 mei de school daadwerkelijk weer haar deuren mag openen zal er een nieuwe datum geprikt worden voor een informatie-ochtend. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Als je op zoek bent naar een school voor je kind wil je graag goed geïnformeerd zijn. Op onze school ben je daarom van harte welkom bij een informatieochtend.

 

Beste (toekomstige) ouders,

Goed nieuws: het ziet er naar uit dat we de komende periodes niet hoeven te loten! Nieuwe aanmeldingen van kinderen die de komende tijd 4 worden zijn welkom. Heeft u vragen over de aanmeldprocedure of wilt u zich aanmelden voor een informatieochtend kunt u mailen naar m.maassen@dongeschool.nl. 

Zoek je voor nu, of in de toekomst, een goede basisschool voor je kind(eren)? Je bent deze ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. Tijdens de informatie ochtend krijg je een heleboel te horen over de Dongeschool, een openbare basisschool in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. 

 

Als je op een van de dagen wilt langskomen willen we vragen om het aanmeldformulier in te vullen. Deze is achteraf altijd nog te wijzigen.