OV - Oudervereniging

Ouderbijdrage

De ouderbijdrage voor het schooljaar 2017-2018 is vastgesteld op een minimum van €45 per kind.
De ouderbijdrage is hard nodig om van de schooltijd van onze kinderen een complete en feestelijke ervaring te maken.
Voel dus geen beperking om meer ouderbijdrage te storten, iedere cent is welkom!

Het bedrag kan worden overgemaakt op:
NL82SNSB0902392883, t.n.v. Oudervereniging Dongeschool te Amsterdam
ovv de naam en groep van uw kind en schooljaar 2017-2018

Óf maak gebuik van ideal via deze link

Zie ook Ouderbijdragen betalen met iDEAL

De Dongeschool kent een zeer actieve Oudervereniging(OV).
De OV bestaat uit ouders van kinderen uit alle groepen.
De Oudercommissie van de Dongeschool organiseert en financiert jaarlijks vele festiviteiten in en rond de school. Denk daarbij aan feesten als Sinterklaas, het kerstdiner met de sfeervolle Kerstmarkt, de Lentelunch en het Eindfeest. Daarnaast verzorgt de Oudercommissie allerlei leuke of praktische zaken, die niet binnen het reguliere budget van de school passen, maar er een welkome aanvulling op vormen. Voorbeelden hiervan zijn de aanschaf van extra leesboeken, sporttenues, luizentassen, veiligheidshesjes, etc.

De Oudercommissie is afhankelijk van de sponsoring van ouders. Ieder jaar weer worden de ouders gevraagd hun bijdrage te storten. De bijdrage is op vrijwillige basis. Gezinnen die recht hebben op een minima-zonder-marge subsidie kunnen een lagere, zelf te bepalen, bijdrage betalen. Het voorgestelde bedrag is € 45 per kind.

OV leden

De Oudercommissie is een Vereniging, met statuten en ingeschreven bij Kamer van Koophandel (Oudervereniging Dongeschool onder nummer: 61330124).

School:

• Claudia Ruiz, evenement coordinator en verantwoordelijk voor PR&Communicatie.
    Tevens Dongeschool ouder van dochters Kees, Lou en Flo

Ouders:

• Annee Vroom, moeder van Bente en Just
  • Bert Wals vader van Julia en Sven
  • Pieter Waller, vader van Frithjof en Xavier
  • Frédérique Trijzelaar-Testa, moeder van Emilie en Thijs
  • Tom Berens, vader van Klaas en James

Vacature:

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om in de bron mee te denken. Wij proberen voor de evenementen steeds inividuele commissies op te richten.

Hulp bij evenementen

Wij hebben bij alle evenementen hulp nodig. Heb je zin om ons te helpen, spreek ons aan of mail ons. Het mailadres vindt je onderaan deze pagina. Ook als je je in wilt zetten voor één van de activiteiten ben je welkom om je aan te melden. Als we ouders zoeken om te helpen met versieren van de school komt er een oproep in de Dongedingen en hangen we overal in de school intekenlijsten op. Daarop kan je aangeven dat je komt helpen. Het zijn altijd gezellige avonden, waarbij je andere ouders en leerkrachten wat beter leert kennen. Koffie en thee staan klaar.

Lid worden?

Heb je organisatietalent, ben je inventief, wil je betrokken zijn bij de school of bij de belevenissen van je kind, heb je interesse om je aan te sluiten bij de OV en wil je er tijd en energie insteken? Laat het dan weten aan één van de bovenstaande leden van de OV.

Hoe kun je ons bereiken?

Frisse ideeën en opbouwende opmerkingen; alle suggesties zijn welkom!

Vertel het ons, wij staan er voor open.

Wil je iets weten?

• Spreek de ouders of leerkrachten van de OC aan of laat bericht achter in het postvak van de OC in de koffiekamer.
  • Tevens kun je ons mailen via oc@dongeschool.nl
  • Natuurlijk op onze website ovdongeschool.nl!
  • Of laat een bericht achter via het formulier onderaan de pagina.

Invoer:

Voornaam