Aanmelden op de Dongeschool

Als onze school uw eerste voorkeur is, lever dan een scan of foto van het voorkeursformulier in via administratie@dongeschool.nl of stuur deze per post naar OBS de Dongeschool Dintelstraat 5, 1078VN Amsterdam

Wilt u, aanvullend op de informatie op deze website, een telefonisch gesprek aanvragen voordat u inschrijft dan kan u een mail sturen naar c.langenhoff@dongeschool.nl ovv' informatiegesprek inschrijving'.

Ben je op zoek naar een plekje voor je kind dan ben je op de Dongeschool van harte welkom!
Aanmelden

Voor informatie over het aanmelden van een kind dat woonachtig is in ons postcodegebied maar nog geen vier jaar is kijk je het beste op aanmeldprocedure Amsterdam.

Zij-instromers

Neem voor zij-instromers (alle leerlingen ouder dan vier jaar) contact op met de intern begeleider Charlotte Langenhoff via c.langenhoff@dongeschool.nl

Ivm de maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona COVID-19 virus is vinden er voorlopig geen fysieke informatie-ochtend plaats. We organiseren daarom digitale presentaties via google MEET. Mocht u zich hiervoor willen inschrijven dan kunt u een mail sturen tav c.langenhoff@dongeschool.nl ovv 'informatiegesprek inschrijving'.
Om u alvast een impressie te geven van onze school kunt u onderstaande video bekijken.

Inleveren van het voorkeursformulier:
Ouders kunnen hun voorkeursformulier in de brievenbus van de school doen, maar ook per post of per e-mail administratie@dongeschool.nl inleveren (bijv. scan of foto met hun mobiel). Wanneer u een niet-voorgedrukt voorkeursformulier gebruikt,
moet u hierbij ook een adresbewijs aanleveren.

Voor aanmelden klik hier.