Nieuws - pagina 6

 

 

 

Foto bij artikel Reactie filmpje pest-beklag

Reactie filmpje pest-beklag

05 november 2018 - Er circuleerde vorige week een publicatie met filmpje op internet waarin beweerd werd dat de Dongeschool niets deed aan pestgedrag, met alle ernstige gevolgen van dien. De publicatie was geplaatst door een stichting die zich, op hun manier, richt op het bestrijden van pestgedrag. We vinden het belangrijk dat u als ouder weet hoe wij tegen de publicaties en handelwijze van deze stichting aankijken en dat u voorbereid bent op eventuele berichten op sociale media en in de gewone media door deze handelswijze. Vandaar dit bericht.

 

Lees meer ›
Foto bij artikel Thea Jongbloed is als adjunctdirecteur gestart

Thea Jongbloed is als adjunctdirecteur gestart

06 oktober 2018 - 
Op 1 oktober is Thea Jongbloed als adjunctdirecteur gestart. Tijdens het algemene gedeelte van de ouderavond is zij aan u voorgesteld. Inmiddels heeft ze al een aantal ochtenden bij de deur gestaan. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Lees meer ›
Foto bij artikel Bruna Actie Kinderboekenweek

Bruna Actie Kinderboekenweek

02 oktober 2018 - Ook deze Kinderboekenweek organiseert Bruna weer de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Met deze actie krijgen we de mogelijkheid om onze schoolbieb uit te bereiden met nieuwe, leuke en spannende kinderboeken die we met korting kunnen afschaffen bij de Bruna. Lees meer ›
Foto bij artikel Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

01 oktober 2018 - Van woensdag 3 tot en met vrijdag 12 oktober begint de Kinderboekenweek , het thema is ”Vriendschap”. Er is geen opening voor de Kinderboekenweek, maar wel een afsluiting, dat door Dons uitgevoerd zal worden.
1 2 3 4 5 6