Nieuws

23 augustus 2019

Een woordje van Thea; Start schooljaar 2019-2020

De zomervakantie is weer voorbij, ik hoop dat jullie allemaal een hele goede vakantie hebben gehad. Het Dongeteam is de afgelopen week al weer met veel enthousiasme aan het werk gegaan. Alle lokalen zijn weer mooi ingericht en gezellig gemaakt. We hadden mooie studiemomenten waarin we kennis met elkaar hebben opgehaald en gedeeld over onder andere groepsvorming, de leerlijnen in groep 1/2, de executieve functies en goed rekenonderwijs. Ook hebben we al veel voorbereidingen gedaan voor de eerste schoolperiode en we hebben natuurlijk ook tijd gemaakt om gezellig met elkaar bij te kletsen over de vakantie en om kennis te maken met onze nieuwe collega’s. Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor om alle kinderen weer te ontvangen.


Preview foto
De eerste weken staan in het teken van kennismaken en wennen. Wennen aan de nieuwe leerkracht(en), het nieuwe lokaal en aan elkaar, ook al zit je soms al jaren bij elkaar in dezelfde groep. Als u nog niet in staat bent geweest om even kennis te maken met de nieuwe leerkracht(en) van uw kind, kom dan gerust aansluitend aan schooltijd even langs om dit alsnog te doen. Ook leuk om even met uw kind het nieuwe lokaal te bekijken.

Voor mij als waarnemend directeur ook een nieuwe start hier op school. Met veel ouders heb ik al kennis gemaakt, maar ik ken nog lang niet alle ouders. Als u kennis met mij wilt maken dan kan dat natuurlijk. Ik sta elke ochtend bij de deur en voor een uitgebreidere kennismaking of om schoolzaken te bespreken kunt u altijd een afspraak maken.

 

Wij hebben zin om jullie aanstaande maandag allemaal weer te ontmoeten.

Tot volgende week!

 

Thea Jongbloed