Nieuws - pagina 4

 

 

 

Download

Voorlichting en ouderavond mediawijsheid

Voorlichting en ouderavond mediawijsheid

07 november 2018 - Dinsdag 20 november 2018 zullen de kinderen van de groepen 8 een voorlichting krijgen over mediawijsheid, met als thema  ‘Invloed van de groep’. Deze voorlichting wordt verzorgd door Stichting Halt. Aansluitend op deze voorlichting organiseren wij 27 november een ouderavond voor alle ouders/verzorgers van de school, ook onder leiding van bureau Halt. Lees meer ›
Ouder Vereniging: Verslag vergadering 26/9

Ouder Vereniging: Verslag vergadering 26/9

07 november 2018 - Eens in de 6 weken komt de Ouder Vereniging samen. Dit is een kort verslagje van de afgelopen vergadering. Lees meer ›
Goed-Doel Kerst 2018

Goed-Doel Kerst 2018

07 november 2018 - 
Elk jaar staat de Kerstviering op de Dongeschool in het teken van een goed doel. Dit jaar is dat 'Because we Carry'. Deze stichting is gevestigd op Lesbos, medewerkers en vrijwilligers runnen daar een vluchtelingenkamp dat is opgericht op 10 km van het enige andere kamp op Lesbos dat veel te weinig capaciteit heeft om alle vluchtelingen die aankomen op te vangen.
Lees meer ›
Evenement&communicatie coördinator

Evenement&communicatie coördinator

06 november 2018 - Als eerste school binnen de Stichting Openbaar onderwijs aan de Amstel heeft De Dongeschool een zogeheten evenement-coördinator. Deze functie is ontstaan vanuit de vraag de werkdruk bij het docententeam te verminderen maar ook om directie bij te staan in PR en communicatie.

Claudia Ruiz is vorige maand aangesteld voor deze functie. Vanuit haar opleiding en werkervaring is zij breed georiënteerd, maar ook is zij als ouder al goed bekend met onze school vanuit haar inzet binnen Ouder Vereniging en Medezeggenschap Raad.

Lerarendag

Lerarendag

06 november 2018 - Namens de ouders trakteerde de oudervereniging de leerkrachten afgelopen lerarendag het team op een fruitige traktatie én het jaarlijkse 'klassenbudget' waarbij de docenten een vast bedrag krijgen wat naar eigen inzicht vrij inzetbaar is voor hun klas.
Reactie filmpje pest-beklag

Reactie filmpje pest-beklag

05 november 2018 - Er circuleerde vorige week een publicatie met filmpje op internet waarin beweerd werd dat de Dongeschool niets deed aan pestgedrag, met alle ernstige gevolgen van dien. De publicatie was geplaatst door een stichting die zich, op hun manier, richt op het bestrijden van pestgedrag. We vinden het belangrijk dat u als ouder weet hoe wij tegen de publicaties en handelwijze van deze stichting aankijken en dat u voorbereid bent op eventuele berichten op sociale media en in de gewone media door deze handelswijze. Vandaar dit bericht.

  Lees meer ›

Thea Jongbloed is als adjunctdirecteur gestart

Thea Jongbloed is als adjunctdirecteur gestart

06 oktober 2018 - 
Op 1 oktober is Thea Jongbloed als adjunctdirecteur gestart. Tijdens het algemene gedeelte van de ouderavond is zij aan u voorgesteld. Inmiddels heeft ze al een aantal ochtenden bij de deur gestaan. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Lees meer ›
Bruna Actie Kinderboekenweek

Bruna Actie Kinderboekenweek

02 oktober 2018 - Ook deze Kinderboekenweek organiseert Bruna weer de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Met deze actie krijgen we de mogelijkheid om onze schoolbieb uit te bereiden met nieuwe, leuke en spannende kinderboeken die we met korting kunnen afschaffen bij de Bruna. Lees meer ›
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

01 oktober 2018 - Van woensdag 3 tot en met vrijdag 12 oktober begint de Kinderboekenweek , het thema is ”Vriendschap”. Er is geen opening voor de Kinderboekenweek, maar wel een afsluiting, dat door Dons uitgevoerd zal worden.
1 2 3 4