21 maart 2020

Thuisschool; De BEVO pagina

Er kunnen al even geen 'live' lessen beeldende vorming gegeven worden dus komen voor jullie de lessen nu online op een aparte BEVO pagina! Want ook nu is het heel belangrijk en vooral leuk om lekker creactief bezig te zijn. Ik wens jullie veel plezier met maken en hoop snel tot ziens!

groetjes Juf Carlijn

Thuisschool; De BEVO pagina

Opdracht

Zoutdeeg

Heb je even niets te doen deze vakantie? Dan heb ik een leuke opdracht voor je; maak je eigen klei! Ik daag je uit om met een heel simpel recept zelf zoutdeeg te maken. Ik zie de foto's van jullie werk graag binnenkomen! Veel succes!

Stopmotion

Een korte impressie van de ingestuurde Stop Motion filmpjes van kinderen in groepen 6 en 8. Ze hebben het super leuk gedaan! Ga je ook lekker in de vakantie bezig met Stop Motion? Ik wens jullie allemaal twee hele fijne weken. Tot snel!

Opdracht

Stopmotion

Ik hoop dat jullie lekker genieten van het welverdiende weekend. De weken zijn druk thuis en ik heb bewondering voor al het harde werken van de kinderen én van de ouders! Om ook lekker creatief bezig te zijn thuis, heb ik een leuke korte opdracht voor jullie bedacht. Mijn opdracht voor jullie; ga lekker los met alles wat je thuis kan vinden en leer door te spelen wat je allemaal nog meer kan op je computer/ iPad of telefoon! De opdracht is niet verplicht en dient vooral ter ontspanning, dus voel je vooral niet verplicht. Het gaat er om dat de kinderen ook op een andere manier om kunnen gaan met hun opgedane kennis en de materialen die je thuis hebt. Ik wens jullie veel plezier en ik kijk uit naar de resultaten!

Les

Papyromania

Ook de Dongeschool was live op www.ooadaklaslokaal.nl met een BEVO les Papyromania.
Bekijk hier de aflevering: