Informatieochtenden

Informatieochtenden 2020-2021

Wij verzorgen maandelijks informatiemomenten. In verband met de corona veiligheidsmaatregelen zullen deze voorlopig digitaal plaatsvinden ipv fysiek. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u een mail sturen naar Charlotte Langenhoff c.langenhoff@dongeschool.nl Zij zal dan samen met u een afspraak maken. U bent van harte welkom!

Als je op zoek bent naar een school voor je kind wil je graag goed geïnformeerd zijn. Op onze school ben je daarom van harte welkom bij een informatieochtend.

Beste (toekomstige) ouders,

Goed nieuws: het ziet er naar uit dat we de komende periodes niet hoeven te loten! Nieuwe aanmeldingen van kinderen die de komende tijd 4 worden zijn welkom. Heeft u vragen over de aanmeldprocedure kunt u mailen naar Denise Hovestad; d.hovestad@dongeschool.nl

Om een afspraak te maken voor het bijwonen van een informatieochtend kunt u contact opnemen met Charlotte Langenhoff c.langenhoff@dongeschool.nl

Zoek je voor nu, of in de toekomst, een goede basisschool voor je kind(eren)? Je bent deze ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. Tijdens de informatie ochtend krijg je een heleboel te horen over de Dongeschool, een openbare basisschool in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.