Informatieochtenden

Informatieochtenden 2021-2022

Wij verzorgen de informatiemomenten  fysiek. Een mooi moment waarbij niet alleen teamleden maar ook leerlingen aan het woord komen en vertellen waarom de Dongeschool nu net even anders is dan andere scholen! Ook benieuwd? De komende informatie ochtenden zijn op:

Woensdag 12 januari 2022

Woensdag 16 februari 2022

Woensdag 13 april 2022

Woensdag 18 mei 2022

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar de directeur Thea Jongbloed. t.jongbloed@dongeschool.nl

U bent van harte welkom!

NB. Wij houden rekening met de aanmeldperiodes voor uw kind:

• geboortedatum 1 mei t/m 31 augustus 2018:
    aanmelding uiterlijk 4 november 2021
  • geboortedatum 1 september t/m 31 december 2018:
    aanmelding uiterlijk 4 maart 2022
  • geboortedatum 1 januari t/m 30 april 2019:
    aanmelding uiterlijk 3 juni 2022
Als je op zoek bent naar een school voor je kind wil je graag goed geïnformeerd zijn. Op onze school ben je daarom van harte welkom bij een informatieochtend.

Beste (toekomstige) ouders,

Nieuwe aanmeldingen van kinderen die de komende tijd 4 worden zijn welkom. Heeft u vragen over de aanmeldprocedure kunt u mailen naar Diana Riechelman; d.riechelman@dongeschool.nl

Om een afspraak te maken voor het bijwonen van een informatieochtend kunt u contact opnemen met Thea Jongbloed t.jongbloed@dongeschool.nl

Zoek je voor nu, of in de toekomst, een goede basisschool voor je kind(eren)? Je bent deze ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. Tijdens de informatie ochtend krijg je een heleboel te horen over de Dongeschool, een openbare basisschool in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.