Informatieochtenden

Informatieochtenden 2020-2021

 

In verband met de corona veiligheidsmaatregelen verzorgen wij maandelijks verschillende informatiemomenten voor goepjes ouders van maximaal 3 gezinnen. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u een mail sturen naar Charlotte Langenhoff c.langenhoff@dongeschool.nl met daarin uw naam en telefoonnummer. Zij zal u dan bellen en persoonlijk een afspraak met u maken. U bent van harte welkom!

 

 

Als je op zoek bent naar een school voor je kind wil je graag goed geïnformeerd zijn. Op onze school ben je daarom van harte welkom bij een informatieochtend.

 

Beste (toekomstige) ouders,

Goed nieuws: het ziet er naar uit dat we de komende periodes niet hoeven te loten! Nieuwe aanmeldingen van kinderen die de komende tijd 4 worden zijn welkom. Heeft u vragen over de aanmeldprocedure kunt u mailen naar Denise Hovestad; d.hovestad@dongeschool.nl

Om een afspraak te maken voor het bijwonen van een informatieochtend kunt u contact opnemen met Charlotte Langenhoff c.langenhoff@dongeschool.nl 

Zoek je voor nu, of in de toekomst, een goede basisschool voor je kind(eren)? Je bent deze ochtend van harte welkom om een kijkje te nemen in onze school. Tijdens de informatie ochtend krijg je een heleboel te horen over de Dongeschool, een openbare basisschool in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. 

 

Als je op een van de dagen wilt langskomen willen we vragen om het aanmeldformulier in te vullen. Deze is achteraf altijd nog te wijzigen.