OV - Oudervereniging

Ouderbijdrage

De ouderbijdrage voor het schooljaar 2020-2021 is vastgesteld op een minimum van €45,- per kind.
De ouderbijdrage is hard nodig om van de schooltijd van onze kinderen een complete en feestelijke ervaring te maken.

De Dongeschool kent een bijzonder actieve Oudervereniging.
Oudervereniging Dongeschool bestaat uit ouders van kinderen uit alle lagen.
De Oudercommissie van de Dongeschool organiseert en financiert jaarlijks vele festiviteiten in en rond de school. Denk daarbij aan feesten als:

• Sinterklaas
  • Kerstdiner met de sfeervolle Kerstmarkt
  • Koningslunch
  • Zomerfeest

Daarnaast verzorgt de Oudercommissie allerlei leuke of praktische zaken, die niet binnen het reguliere budget van de school passen, maar er een welkome aanvulling op vormen. Voorbeelden hiervan zijn;

• Leesboeken voor bibliotheek
  • veiligheidshesjes
  • investering in (duurzame) materialen voor algemeen gebruik als een keyboard, schaduwdoeken, popcornmachine etc.

De Oudercommissie is afhankelijk van de sponsoring van ouders. Ieder jaar weer worden de ouders gevraagd hun bijdrage te storten. De bijdrage is op vrijwillige basis. Gezinnen die recht hebben op een minima-zonder-marge subsidie kunnen een lagere, zelf te bepalen, bijdrage betalen. Het voorgestelde bedrag is €45,- per kind.

OV leden

De Oudercommissie is een Vereniging en staat ingeschreven bij Kamer van Koophandel (Oudervereniging Dongeschool onder nummer: 61330124).

School:

• Claudia Ruiz, evenement manager en verantwoordelijk voor PR&Communicatie.
    Tevens Dongeschool-ouder van dochters Kees: 7B, Lou: 4a en Flo: Krekels

Ouders:

• Année Vroom; moeder van Bente 4A en Just 1/2D

• Frederique Testa; moeder van Emilie 4A en Thijs 2D

• Willemijn Sterringa; moeder van Aike 6A en Anna 4B

• Bert Wals; vader van Julia 3A en Sven 1/1D

• Lennart den Blanken; vader van Duco 6A en Jorg 4A

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste ouders die het leuk vinden om mee te denken. Wij proberen voor de evenementen steeds inividuele commissies op te richten.

Hulp bij evenementen

Wij hebben bij alle evenementen hulp nodig. Heb je zin om ons te helpen, spreek ons aan of mail ons. Het mailadres vindt je onderaan deze pagina. Ook als je je in wilt zetten voor één van de activiteiten ben je welkom om je aan te melden. Als we ouders zoeken om te helpen met versieren van de school komt er een oproep in de Dongedingen en hangen we overal in de school intekenlijsten op. Daarop kan je aangeven dat je komt helpen. Het zijn altijd gezellige avonden, waarbij je andere ouders en leerkrachten wat beter leert kennen. Koffie en thee staan klaar.

Lid worden?

Heb je organisatietalent, ben je inventief, wil je betrokken zijn bij de school of bij de belevenissen van je kind, heb je interesse om je aan te sluiten bij de OV en wil je er tijd en energie insteken? Laat het dan weten aan één van de bovenstaande leden van de OV.

Hoe kun je ons bereiken?

Frisse ideeën en opbouwende opmerkingen; alle suggesties zijn welkom!

Vertel het ons, wij staan er voor open.

Wil je iets weten?

• Spreek de ouders of leerkrachten van de oudervereniging aan of laat bericht achter in het postvak van de oudervereniging in de koffiekamer.
  • Tevens kun je mailen via oudervereniging@dongeschool.nl