02 februari 2024

Koningsspelen 2024

26 April zijn de Koningsspelen!  Een ochtend die in teken staat van sport, spel maar bovenal plezier!
Dit alles in en oranje jasje, met een lunch van de Koning toe.
De groepen 1 & 2 sporten met elkaar op het schoolplein, de groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8 doorlopen een sportcircuit.

Preview foto
De groepen 1 t/m 5 starten de dag op het schoolplein. Vanaf 8:20 verzamelen we daar voor een warming up van de Tussen Zang en Dans dansers. Natuurlijk zullen we dan ook samen de Koningsdagdans van Kinderen voor Kinderen dansen. AJB FIETSEN BUITEN HET SCHOOLPLEIN PLAATSEN
Na de warming up gaat groep 3 t/m 5 naar het Beatrixpark. De groepen 1/2 blijven op het plein.

Locatie voor de groepen 6 t/m 8 volgt.

Wat gaan we doen?

GROEPEN 1 & 2

Op het plein komt een circuit van ca. 12 spelen en activiteiten. De leerlingen gaan in gemengde groepjes (uit alle vijf de kleutergroepen), de spelen af. Spelplezier is deze dag het doel, niet de competitie.
Tussendoor zijn er pauze momentjes ingepland en er is een plek ingericht waar de kleintjes voor wie het wat veel wordt zich kunnen terugtrekken om fijn te kleuren o.d.

Ook kunnen de kindjes die dat willen geschminkt worden.

GROEPEN 3 T/M 7

De groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8 leggen een sportcircuit af. De leerlingen gaan in gemengde groepjes de spelen af. Zij gaan naar het Beatrixpark om daar een sportcirquit te doorlopen met dansen, handbal, koningsspel, atletiek en voetbal. Ook hier is er een pauze moment voor een hapje en een drankje.

Sportieve hulp is nodig!

Deze dag kan natuurlijk alleen maar in samenwerking met de hulp van ouders/verzorgers gebeuren. We hebben veel ouders nodig om alle groepen te begeleiden en/of bij de spelen te assisteren. Zowel bij onder, midden als bovenbouw. Het is een onzettend gezellige dag en een waar feestje om als ouder mee te maken.
Wil je komen helpen deze dag, geef dat ajb aan via de parroagenda.
Tzt ontvangen alle hulpouders een groepsindeling voor deze dag. De hulpouders lopen de hele ochtend mee met hun eigen groepje van spel tot spel.

Op een rij

Groep 1 & 2

• 08:20 inloop en verzamelen bij de groepsleerkracht @Dongeschoolplein
  • 12:00 school uit, OPHALEN GEULSTRAAT

Groep 3 t/m 5

• 08:20 inloop en verzamelen bij de groepsleerkracht @Dongeschoolplein
  • 12:00 school uit

Groep 6/7/8

• 08:20 n.t.b
    • 12:00 Einde koningsspelen

• De kinderen dragen sportkleding (liefst feestelijk en oranje). Warm genoeg voor de weersomstandigheden; we zijn de hele ochtend buiten met de groepen.

KLEED JE KIND WARM GENOEG AAN!
HET ZONNETJE SCHIJNT MAAR HET IS FRIS...

Hou deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen of aanvullende informatie!
Natuurlijk wordt tzt ook het Koningslied hier gepost!