Nieuws

22 januari 2019

Nieuws van de leerlingenraad

Hallo wij zijn de leerlingenraad Joost(8B), Doris(8A), Laurien(7B), David H(7A), zoë(6B), Dave(6A), Lyla(5A), Kees(5B).

Wij proberen goede ideeën van de kinderen in de school te introduceren. De leerlingenraad heeft eens per twee weken op woensdag een bespreking in de bibliotheek.

 


Preview foto

Jeugdjournaal

 

De leerlingenraad kreeg te horen dat de verbouwing niet door ging.  Wij hadden het idee om een e-mail te sturen naar het jeugdjournaal, want die hebben elke zaterdag 19:00 een rubriek die DWARS! heet daar gaan ze problemen van kinderen proberen op te lossen.

Wij hebben dus een brief gestuurd voor de kerstvakantie.

Het jeugdjournaal heeft vrijdag 18 Januari gebeld naar de school met het goede nieuws dat er opnamen komen. Er wordt donderdag 24 januari opgenomen. Drie kinderen van de leerlingenraad gaan mee Joost, Laurien en David. Wij gaan naar de wethouder van onderwijs en proberen of er misschien niet toch verbouwd kan worden.

 

 

carnaval

 

De klas van juf Charel(7B) had het idee om carnaval op school te vieren. Dat vonden wij een goed idee dus wij zijn het gaan uitwerken. De meeste leraren vinden het een goed idee er is al een datum en de activiteiten zijn al uitgedacht. 15 Februari gaan we het organiseren. Er komt ook een optocht met alle kinderen in de school.

 

 

warme truien dag

 

14 februari is er warme truien dag dan gaat de verwarming uit om energie te besparen dus kleed je lekker warm aan.