Nieuws

18 januari 2019

Talententent

Na de kerstvakantie starten weer nieuwe activiteiten voor de periode januari t/m april 2019:

Preview foto
Bekijk hier de programmaboekjes;
programmaboekje Buitenveldert jan t/m april 2019
programmaboekje Rivierenbuurt jan t/m april 2019

Vanaf afgelopen Dinsdag 15 januari staan deze activiteiten online en kunnen de kinderen ingeschreven worden: https://www.dynamo-amsterdam.nl/talententent/

Talententent: gids naar ontplooien van talent

Voor kinderen is het leven één grote speurtocht. Een speurtocht waarbij het zoeken en vinden van talenten centraal staat. Dynamo wil ze daarbij helpen, door ze te stimuleren om zoveel mogelijk uit te proberen. Bij de Talententent kunnen zij op laagdrempelige manier verschillende activiteiten en cursussen volgen, die aansluiten bij de talenten en belevingswereld van uw kinderen.
Het is onze wens dat ieder kind in Amsterdam zijn of haar talenten kan ontplooien, mee kan komen in de maatschappij, gestimuleerd wordt op school en een gezonde levensstijl heeft. Daarom hebben we vele cursussen die uw kinderen stimuleren op één of meerdere van deze zaken. Voor ieder wat wils!
Door de jarenlange samenwerking van de Talententent met scholen en verenigingen, is de keuze actueel en afgestemd op de behoefte en het aanbod in de wijk. De activiteiten worden gegeven door ervaren vakdocenten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden en enthousiasmeren van kinderen. De Talententent werkt samen met het Jeugdsportfonds en het Jongerencultuurfonds, zodat er ook voor gezinnen met weinig leefgeld alle mogelijkheden zijn om hun kinderen deel te laten nemen. De Talententent organiseert cursussen en activiteiten in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost.