Nieuws

06 oktober 2018

Thea Jongbloed is als adjunctdirecteur gestart

Op 1 oktober is Thea Jongbloed als adjunctdirecteur gestart. Tijdens het algemene gedeelte van de ouderavond is zij aan u voorgesteld. Inmiddels heeft ze al een aantal ochtenden bij de deur gestaan. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Preview foto
  • Ook op 1 oktober is Suzan Hekkelmans gestart als onderwijs- ondersteuner voor de onderbouw. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Morgen beginnen de muzieklessen in de boven-bouw. De groepen 5 t/m 8 krijgen één keer inde 14 dagen les van een muziekleraar. De lessenvinden plaats in de Geulstraat. De lessen worden verzorgd door Luna Mae en Aischa Traidia. Op het moment van schrijven zijn Manoeshke van Druten en Ilja Cup ziek. Ilja Cup verwacht woensdag 3 oktober weer te starten. We verwachten dat de terugkeer van Manoeshke van Druten wat langer op zich laat wachten. Haar taken als ondersteuner bij de taalontwikkeling bij het jongere kind zal vanaf woensdag overgenomen worden door Euridice Walker.
  • Margriet Vriend wacht op een oproep van het ziekenhuis voor een operatie. Na deze operatie zal de behandeling nog wel een aantal maanden duren. Haar werkzaamheden worden overgenomen door Gabi Jonker. Zij werkt voornamelijk thuis. Heeft u vragen over de financiën, dan kunt u die het beste stellen aan Ethel Muntslag. 
  • Deze week hebben we een gesprek met een sollicitant voor de bovenbouw en voeren we gesprekken met kandidaten voor de functie van evenementen coördinator en communicatie. Zodra er meer bekend is zullen wij u daar van op de hoogte stellen.